Een unieke woonwinkel met historische materialen, antiek, brocante, industrieel, vintage en eigentijds.

De basis van onze collectie materialen is al tientallen  jaren geleden gelegd door onze passie voor wonen en onze fascinatie voor antieke materialen en meubels. De afwerking en ambachtelijkheid van authentieke bouwmaterialen en meubels gaan bij ons voor commercie. De schoonheid van de geleefde voorwerpen die hun verhaal vertellen van een lang verleden kan ons ontroeren. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons echte oude meubels en materialen kunt vinden en niet hoeft te twijfelen of het authentiek is. Eigentijdse kunst en accessoires maken het plaatje af.

De styling en decoratie zorgen voor een bijzondere en eigentijdse sfeer.

Stoere INDUSTRIALS of net die ene COLLECTABLE kunnen een eigentijds interieur maken tot jouw eigen plek. SHABBY CHIC ANTIQUE meubels geven een prachtige look en BROCANTE is niet weg te denken uit het interieur van nu. Kijk in onze DICKENS STYLE winkel eens naar al die originele OLD MATERIALS in vergelijk met replica’s en je zult begrijpen wat wij bedoelen.

Iedereen die een oud pand gaat restaureren kijkt de ogen uit

bij het zien van de verzameling historie in bouwmaterialen en meubels waarin Dickens Style zich al jarenlang specialiseert.

Translate »