De deuren gaan weer open.

Entree WIP

 

We hebben hard gewerkt op onze nieuwe locatie om er een inspirerende plek van te maken.

Het begon met een lege hal waar we wanden in moesten plaatsen om de vierkante meters die we kunnen huren af te bakenen van de rest van de hal.

Nieuwe locatie in Alphen aan de Rijn

 

De grote hoogte van 7.10 m maakte het extra moeilijk gelukkig was onze nieuwe buurman op de werf @het houten mannetje, Aryan van Haastregt, net klaar met zijn eigen tussenwand, met die ervaring en als meubelmaker bereid om het geraamte en een groot deel van de wand te plaatsen. Hij heeft ook onze entreedeuren in het frame geplaatst en aangezien dat dezelfde deuren waren als in de Lammermarktlokatie in Leiden gaf dat gelijk een thuisgevoel voor ons.

Geraamte van de wanden

Het was even zoeken naar geschikt materiaal om de wanden mee te vullen. Het zijn gebruikte vintage zinken golfplaten geworden in een mooie geleefde staat en onze eigen materialen van oude deuren, luiken, panelen en ramen geworden. We zijn zelf erg blij met het resultaat. Omdat we pas kort voor onze verhuizing wisten waar we terecht kwamen stond alles op elkaar gepakt voor we de wanden konden plaatsen. Heel lastig omdat je dan niet overal goed bij kan komen en steeds zware materialen moet verplaatsen om een beetje ruimte te creëren. We zijn nog lang niet klaar maar het is al overzichtelijk en gezellig dus onze deuren zijn open voor bezoek. Voorlopig iedere zaterdag en zondag van 12.00-16.00 is iedereen welkom om te komen kijken en snuffelen.

Wiebe onze meubelmaker plaatst de oude materialen wand