Wij moeten verhuizen

Nieuwe locatie in Alphen aan de Rijn

 

 

Eind 2018 na de kerst is de DICKENS STYLE ziel voorgoed verdwenen uit het pand op de LAMMERMARKT 63 in LEIDEN.
 
Met veel liefde hebben we in 17 jaar onze woonwereld met historische materialen, antiques, brocante, vintage en industrials opgebouwd. In ontelbaar veel huizen en interieurs staan, liggen of hangen materialen en meubels die ooit in onze DICKENS STYLE winkel hebben gestaan. Veel leuke mensen hebben we mogen ontvangen en mogen adviseren in ons mooie pand in Leiden. Veel mensen hebben genoten van onze stijl en hebben inspiratie opgedaan voor hun interieur en lekker rondgesnuffeld in het bijzondere pand op de Lammermarkt. Drieeneenhalf jaar geleden is het pand verkocht en na een lange strijd met de koper van het pand, voor de rechtbank, om te mogen blijven is er nu een verhuizing.

Op het laatste moment na een lange zoektocht hebben we op de valreep een mooie nieuwe locatie gevonden op “ DE WERF” Industrieweg 4 in Alphen aan de Rijn.

We kijken ernaar uit om een nieuwe mooie DICKENS STYLE inspiratie woonwereld te creëeren op de nieuwe locatie waar jullie de meubels kunnen bekijken die op de webwinkel staan en historische materialen kunnen vinden voor de renovatie van jullie historische pand.