Workshop pastel tekenen dierportret

“Zoran”

INFORMATIE en INSCHRIJVEN workshop ”Pasteltekenen”.

Workshop op zondagochtend  van 10.00u – 13.00u,
je kan je hier nog voor aanmelden via het inschrijf formulier. Deze zondag kan je vanaf 09.30 u binnenlopen en koffie of thee met wat lekkers staan klaar.
De kosten bedragen 40 euro voor de ochtend.

Je kan je ook nog in schrijven voor de workshop op een woensdag. De workshop begint om 10.00 uur en zal rond 16.00 uur zijn afgelopen, je bent welkom vanaf half 10 De koffie /thee zal klaarstaan met wat lekkers erbij.

W.I.P. Van cursist

De workshop laat je zien hoe je werkt met pastelpotloden op pastelmat. Het onderwerp van de dag is “dierenportret”. Ik vraag je om een A4 kleurenfoto/ print van een dier zijn kop/hoofd mee te nemen, dit kan je hond, kat, paard zijn maar ook ieder ander dier die je graag wil tekenen is goed. De foto moet goed scherp zijn. Deze foto gaan we overtrekken op de pastelmat. 
Dit doe ik omdat tekenen met een raster of uit de hand veel tijd kost en deze tijd besteed ik liever aan het leren beheersen van de techniek. Ook is het niet belangrijk of je vindt dat je wel of niet kunt tekenen, dit komt vanzelf. Eerst plezier leren hebben in werken met pastel, dat is het belangrijkste. Tijdens het eerste deel vertel ik wat over het materiaal en gaan we de foto overtrekken.
Hierna laat ik zien hoe je begint met het oog en van hieruit verder werkt. Rond 15.30 gaan we opruimen en met elkaar de tekeningen bespreken.

“Joep”pastel

De kosten zijn 60 euro inclusief koffie/thee met wat lekkers, lunch en het materiaal.
Geef je naam en telefoonnummer door per mail of whatt’sapp of vul onderstaand formulier in.

Je kunt de workshop ook direct bestellen via de webwinkel.

Op de Facebook pagina van Dickens Style vind je de workshop met foto’s.

Deze zomer zal ik regelmatig workshops geven op zondagochtend of op een woensdag van 10.00-16.00 met lunch en materiaalinbegrepen hiervan bedragen de kosten 40 euro en 60 euro. Heb je belangstelling voor een van de nieuwe workshops laat dat dan aan me weten dan stuur ik je de nieuwe data.
De workshop wordt gegeven bij Dickens Style in mijn sfeervolle atelier achter in de winkel. Dickens Style Lammermarkt 63 2312 CM Leiden 
 In de parkeergarage bij molen “de Valk” eind Lammermarkt is voldoende parkeer gelegenheid. Dickens Style ligt ook op loopafstand van het station.

Mail ons

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *